Binnenbrand te Albina

Binnenbrand te Albina

IMG-20170713-WA0014IMG-20170713-WA0018Op maandag 12 juli heeft de brandweer van Albina kunnen voorkomen dat een binnenbrand zich aan de Singatetevallenweg, verder uitbreidde. De melding  werd omstreeks 13.00u gedaan, waarna de brandweer binnen 6 minuten terplekke was en geconfronteerd raakte met een enorme rookontwikkeling. Het betrof een 5 kamerwoning met een oppervlakte van ± 17x13m. In deze ging het om een matras in een kamer en het plafond dat gedeeltelijk in brand stond. De brand werd ontdekt door een dertien jarige, die verklaarde zijn jongere broer van drie jaar naar buiten zag rennen met een aansteker in zijn hand. Bij de inzet van de brandweer is een gascilinder van 28 lbs uit het pand verwijderd. Vermeldenswaard is dat vanuit dit brandadres in de omgeving van het Anjoemaraproject, er elektriciteit over een afstand van ongeveer 500 meters illegaal werd afgetapt. Het pand is niet tegen brand verzekerd en het onderzoek naar de oorzaak, wordt door de politie van Albina verricht

July 15, 2017 / Nieuws

Share the Post