Defect remsysteem leidt tot beknelling op de wijdenboschbrug

Defect remsysteem leidt tot beknelling op de wijdenboschbrug

IMG-20170726-WA0021IMG-20170726-WA0022Hedenmiddag omstreeks 12.00u. voltrok zich een aanrijding op de Wijdenboschbrug, waarbij 3 personen uit een beknelde situatie door de brandweer werden bevrijd. Bij deze ging het om een  Mitsubishi 2 ton pick-up en een trekker met oplegger. Volgens verklaring van de bestuurder van de pick-up, hebben de remmen van zijn voertuig, het tijdens de afdaling vanuit de richting meerzorg begeven. Op dat moment  koos hij ervoor om tegen de vangrail van de rechterrijhelft op te  gaan om zodoende het voertuig tot stilstand te brengen. Tijdens deze manoeuvre kwam hij tegen een trekker aan, die in tegen overgestelde richting vanuit paramaribo de brug opkwam. Een bijrijder in de pick-up liep beenletsels op en is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd. De schade aan de pick-up is aanzienlijk. Dit voertuig is niet verzekerd en ook niet voorzien van een geldig keuringsbewijs voor deelname aan het verkeer op de openbare weg, ook kentekenplaten ontbraken aan dit voertuig.

July 26, 2017 / Nieuws

Share the Post