Verkeersongeval te Mariendaal, Commewijne

Verkeersongeval te Mariendaal, Commewijne

IMG-20170730-WA0013[1]Hedenmiddag heeft zich een verkeersongeval aan de Iding Soemitaweg ter hoogte van Mariendaal Km. 20 voltrokken, waar technische hulpverlening van de brandweer gewenst was. De melding van dit ongeval waarbij de bestuurder bekneld raakte, werd omstreeks 15.30u. gedaan. Het ging om een personenuato ( markX) die met een zeer hoge snelheid tegen de pilaren van een (onbewoonde) woning is ingereden. De bestuurder werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp, de bijrijder die in eerste instantie ongedeerd bleek is naderhand toch nog afgevoerd  voor medische observatie. Volgens bekomen informatie is de bestuurder in het bezit van een internationaal rijbewijs en kwam hij van Albina richting Paramaribo. Het voertuig is vrijwel ‘total loss’. De brandweer van post Tamanredjo was binnen een uur het ongeval ‘meester’

July 30, 2017 / Nieuws

Share the Post