Branden eisen binnen drie uren vijf jonge levens

Branden eisen binnen drie uren vijf jonge levens

verwoesting van de brand aan de Ellestraat

verwoesting van de brand aan de Ellestraat

ravage aan de Petrusweg

ravage aan de Petrusweg

Hedenmorgen zijn vijf kinderen het slachtoffer geworden bij twee woningbranden. De eerste tragedie voltrok zich aan de Petrusweg no. 60 te Pontbuiten, alwaar omstreeks 05.45u. melding van een woningbrand werd gedaan. De brandweer van post Toekomstweg was binnen 10 min. ter plaatse  toen de in steen opgetrokken laagbouwwoning helemaal in vlammen stond. Een kind van ongeveer 2 jaar, dat tijdens de brand alleen thuis was achtergelaten, overleefde de vlammenzee niet. De brandweer had het vuur binnen 20 min. onder controle. Binnen 3 uren herhaalde dit onheil zich aan de Ellestraat no. 5, zijstraat Ramgoelamweg. De brandweer van post Toekomst was binnen 4 min. ter plekke, hierbij stonden twee woonhuizen in brand en omstanders gaven door dat 4 jonge kinderen zich in het bovenste gedeelte van pand no. 5 bevonden. Na verkenning heeft de brandweer 4 verkoolde lijken van deze kinderen geborgen.  Het gaat om een kind van 5 jaar, één van 2 jaar en een tweeling van 4 jaar.  met deze tragiek is het aantal slachtoffers bij branden gestegen naar 6.

Het KBS wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe.

July 2, 2019 / Nieuws

Share the Post