16 mensen dakloos door woningbrand

16 mensen dakloos door woningbrand

20170901_160801Een woning aan de Tikipawstraat no. 49 werd gistermiddag omstreeks 13.00u. door brand getroffen. Het ging om een dubbele woning waarbij het voorste deel in steen opgetrokken van 8x12m, werd bewoond door 10 mensen en een aangebouwd deel in hout opgetrokken van 4×4 m. door 6 mensen werd bewoond, die op dat moment niet aanwezig waren. De brandweer was binnen 2 min. na de melding ter plaatse, er was op dat moment sprake was van een uitslaande brand. Door kordaat optreden van de brandweer heeft het vuur zich niet verder kunnen uitbreiden naar andere zeer dicht op elkaar gebouwde woningen. De aanwezige bewoners hebben samen met omstanders een groot deel van de inventaris van de woning kunnen ‘redden’. Naar verluidt is de brand in het deel begonnen waar de bewoners op dat moment niet

September 2, 2017 / Nieuws

Share the Post