KBS bluswagenpark met 3 blusvoertuigen versterkt

KBS bluswagenpark met 3 blusvoertuigen versterkt

20170912_122504Hedenmorgen zijn 3 blusvoertuigen van het nw. Haven complex naar de hoofdbrandweerkazerne verreden. De voertuigen van het merk MAN, zijn als goed gebruikte blusvoertuigen in Nederland aangeschaft. Doordat deze voertuigen aan de strenge ARBO normeringen (NL) voldoen, zijn ze uitgerust met een ARBO- ladderrek. Dit rek kan automatisch  kantelen waardoor ladders en zuigslangen makkelijk van het dak kunnen worden afgehaald. In de maand oktober verwacht het KBS in dezelfde ‘deal’ 2 dompelpompvoertuigen. In dit kader zullen collega’s op korte termijn naar Nederland afreizen voor instructies voor gebruik en onderhoud van deze uitrukvoertuigen.

September 12, 2017 / Nieuws

Share the Post