KBS vuurwerkactieperiode

KBS vuurwerkactieperiode

Brandweerlieden overhandigen voorlichtingsmateriaal aan een buurtbewoner van Gyersvlijt

Brandweerlieden overhandigen voorlichtingsmateriaal aan een buurtbewoner van Gyersvlijt

December…… een periode van plezier en vertier, december een periode van vuurwerk,…. een jarenlange traditie in ons mooi land. In deze periode staan echter jaarlijks incidenten en ongevallen met vuurwerk geregistreerd. Deze vuurwerkincidenten en-ongevallen, zijn meestal het gevolg van onwetendheid, onvoorzichtigheid en stoer gedrag. Het KBS is deze week  gestart met de vuurwerkactieperiode voor dit seizoen. Gister werd in de omgeving van Gyersvlijt een vuurwerk safety tour gehouden, waarbij bewoners van dit gebied werden geïnformeerd over vuurwerkveiligheid. De officiële verkoop en afsteekperiode van vuurwerk is gesteld op vandaag, vrijdag 27 december 2019 t/m donderdag 2 januari 2020. In de vuurwerkactieperiode zal de brandweer wederom  ‘one on one’ gesprekken voeren, flyers met vuurwerktips afgeven en  communiceren over vuurwerkveiligheid via een ‘soundbus’. Met deze vuurwerkactie willen wij gezamenlijk het aantal registraties van incidenten en ongevallen met vuurwerk terugdringen.

Vuurwerk……. hou het leuk,  maar bovenal veilig!                                   

December 27, 2019 / Nieuws

Share the Post