Dag 2 verloopt ook ‘vuurwerkslachtoffervrij’

Dag 2 verloopt ook ‘vuurwerkslachtoffervrij’

New Microsoft PowerPoint Presentation

Sinds de start van de officiële vuurwerkverkoop en – afsteekperiode op vrijdag 27 december, zijn er geen registraties van vuurwerkongevallen bij de SEH van het AZP en SZN geweest. Vandaag zondag 29 is de 3e dag van deze periode die t/m 2 januari duurt. Het KBS doet van hieruit een dringende oproep aan ouders, verzorgers en vooral de vuurwerkliefhebbers, om de traditie van vuurwerk in ons land niet richting overlast te doen opgaan. Een collectieve verantwoordelijkheid is hierbij zeker geboden, vanaf de verkoop van vuurwerk aan  kinderen ouder dan 16 jaar, tot het toezicht van volwassenen op jongeren, bij het afsteken van vuurwerk.

‘’Knalvuurwerksoorten zorgen voor de meeste zware letsels’’

December 29, 2019 / Nieuws

Share the Post