Woningbrand eist twee levens!!

Woningbrand eist twee levens!!

20171026_070010 20171026_070030Hedenmorgen heeft een felle brand omstreeks 3:15u. aan de Boerbuitenweg no. 120a, twee jonge levens opgeëist. De melding werd omstreeks 3:30u via de centrale meldkamer van de politie gedaan. De brandweer die na 2 minuten uitrukte, was omstreeks 3:39u. ter plaatse, toen er sprake was van een uitslaande brand van een uit steen opgetrokken woning met een vloeroppervlakte van ± 65m². Er werd door de omstanders melding gedaan van twee slachtoffers die zich in dat pand bevonden. De brandweer heeft inderdaad twee levenloze lichamen van kinderen in één van de kamers aangetroffen.  De ramen van deze kamer, waren beveiligd met houten traliewerk. Voor de komst van de brandweer hebben omstanders nog gepoogd dit traliewerk te forceren na hulpgeroep van de slachtoffers, doch zonder resultaat. Het huis werd door vijf personen bewoond, waarvan drie jonge personen ten tijde van de brand aanwezig waren en de oudste van 15 jaar het vuur heeft kunnen ontvluchten. De brandweer had de brand na een uur onder controle. Het Korps Brandweer Suriname geeft ten overvloede door, dat bij melding van brand  er ALTIJD & EERST met het  alarm nr. 110. moet worden gebeld.

Aan de nabestaanden wordt sterkte toegewenst!

October 26, 2017 / Nieuws

Share the Post