Vuurwerkbarometer naar boven bijgesteld

Vuurwerkbarometer naar boven bijgesteld

New Microsoft PowerPoint Presentation

Vanaf  de jaarwisseling is het aantal registraties van vuurwerkongevallen gestegen naar 9. Op oudjaarsavond zijn 3 registraties geweest, terwijl op nieuwjaar’s-ochtend er 4 zijn bijgeschreven. Eerder waren 2 registraties op 30 december. Het oudste slachtoffer is een man van 68 jaar en het jongste is een jongen van 7 jaar. Alle slachtoffers hebben brandwonden opgelopen, variërend aan het oog, vingers, gelaat, hoofd en handen. de meeste  slachtoffers waren zelf bezig met het afsteken van vuurwerk. Het vorig jaar waren er landelijk 10 registraties van vuurwerkongevallen. De officiële verkoop- en afsteekperiode is gesteld t/m 2 januari 2020.

“Elk vuurwerkslachtoffer is één te veel’’

January 1, 2020 / Nieuws

Share the Post