Weekend in teken van autobranden

Weekend in teken van autobranden

IMG-20171111-WA0052Op zaterdagmiddag 11 november kreeg de brandweer om 17:51u. melding van een autobrand aan de Kwattaweg, bij Bhaggoes’s Car Center. Ter plaatse  bleek het een felle brand, die 5 voertuigen totaal verwoestte. Het gaat om 3 (30 personen)autobussen en 2 pick up’s van 3 ton laadvermogen, 15 andere voertuigen zijn door ‘schroei’ beschadigd. De brandweer had het vuur na 20 min onder controle. De brand werd ontdekt door een voorbijganger, die meteen de eigenaar in kennis stelde…. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Later op de avond was het weer raak, toen om 23:33u. melding werd gedaan van een autobrand aan de Coroniestraat # 29. Ter plaatse stond een grijsgelakte Toyota Corolla, die in de inrit stond geparkeerd in vlammen. Het is wel opmerkelijk dat dit de tweede autobrand op dit adres is. De eigenaar die ook brandweerman is geeft desgevraagd aan dat het voertuig overgegoten is met een brandbaar mengsel.  Het vuur is begonnen nabij de motorkap en de kofferbak en heeft zich beperkt tot de machinekamer en de achterbumber. De forensische opsporing heeft brandoorzaak van technische aard uitgesloten.

November 12, 2017 / Nieuws

Share the Post