Brandweerpersoneel raakt gewond tijdens optreden bij laatste woningbrand van het jaar

Brandweerpersoneel raakt gewond tijdens optreden bij laatste woningbrand van het jaar

IMG-20200101-WA0037Op oudjaarsavond raakten 2 brandweerlieden gewond tijdens de inzet van een woning brand aan het Molenpad, waabij 2 panden betrokken waren. De melding werd omstreeks 22.00u. gedaan bij het CC (Command Cennter). De brandweer was binnen 5min terplekke toen er sprake was van een uitslaande brand. Tijdens de inzet raakten twee brandweermannen gewond, één liep een enkelfactuur op, terwijl de andere brandwonden aan zijn handen opliep. De brandweer had de brand binnen 90min onder controle. Bij terugkeer in de kazerne voelde een bevelvoerder van de inzet zich onwel en moest met spoed naar de SEH worden vervoerd.  Na te zijn geobserveerd en behandeld mochten de gewonden huiswaarts keren. de oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

 

January 1, 2020 / Nieuws

Share the Post