Woningbrand te Wakibasu 3 (Brownsweg)

Woningbrand te Wakibasu 3 (Brownsweg)

DSC00141In de nacht van de ‘Srefidensi’ viering te Brokopondo, werd een woning op WakiBasu 3 totaal door brand verwoest. De melding kwam omstreeks 02:15u.  binnen en de plaatselijke brandweer van Brownsweg was binnen 2 min ter plaatse toen er reeds sprake was van een felle brand.  Twee gezinnen die een uit hout opgetrokken dubbele woning van 8×7 m. bewoonden, zijn hierdoor dakloos geworden. Op het moment van de brand waren de meeste bewoners van de woning op de ‘Srefidensi’ activiteiten aldaar. Naar bekomen informatie zou een aanwezige tiener bezig zijn in de keuken toen plotseling er vlam in de pan kwam en het vuur snel om zich heen greep, de tiener raakte in paniek en liep hierbij verwondingen aan het gelaat op. Per eigen gelegenheid werd zij naar de lokale geneeskundige dienst vervoerd. De brandweer heeft 3 gascilinders van 28 lbs verwijderd, waarvan 2 in brand stonden.

 

November 25, 2017 / Nieuws

Share the Post