Eerste vuurwerkslachtoffer genoteerd

Eerste vuurwerkslachtoffer genoteerd

Slide1Op de 2e dag van de vuurwerk afsteekperiode werd vandaag het eerste slachtoffer bij de S.E.H. van het AZP geregistreerd. Het gaat om een jongen van 2 jaar die brandwonden in het gelaat opliep, toen anderen vuurwerk afschoten. De vuurwerkverkoop- en afsteekperiode is dit seizoen verder met een dag ingekort. De periode is nu officieel vastgesteld vanaf 27 december 2020 t/m 1 januari 2021. Tot nu toe zijn er 41, 40 ft vuurwerkcontainers door de brandweer geëscorteerd en geïnspecteerd. Het KBS doet hierbij ten overvloede het beroep op ouders en/of verzorgers, om extra toezicht op hun kroost te hebben tijdens deze periode.  De brandweer deed hedenmorgen een oriëntatieronde  te Noord Paramaribo bij enkele vuurwerkverkooppunten.

KBS personeel tijdens orientatieronden in Par'bo Noord

KBS personeel tijdens orientatieronden in Par’bo Noord

Vuurwerktips: Steek nooit vuurwerk vanuit je handen af,  ouders, verzorgers…… let op de kinderen en steek geen knalvuurwerk af!

December 28, 2020 / Nieuws

Share the Post