Voertuig geraakt te water te Saramacca, lichaam vermoedelijke bestuurder geborgen.

Voertuig geraakt te water te Saramacca, lichaam vermoedelijke bestuurder geborgen.

IMG-20171217-WA0010IMG-20171217-WA0017Omstreeks 5.00u. vanochten kreeg de brandweer melding van een voertuig dat te water is geraakt te Damboentong, Saramacca. Bij aankomst voerden de KBS duikers terstond een zoekactie onder water uit, waarbij tegen 8.30u. het voertuig uit het water kon worden gehaald. Tot op dat moment was er sprake van vermissing van de bestuurder. De duikers gingen verder met de zoekactie en tegen 9.10u. werd het lichaam van een 56 jarige manspersoon geborgen. Het gaat in deze om een bedrijfsvoertuig van het merk ISUZU D-max, dat op een complex met meerdere onder water gelopen zandputten van ongeveer 4 meters is komen weg te zakken.

December 17, 2017 / Nieuws

Share the Post