De ‘Brandweermens’

De ‘Brandweermens’

Picture3IMG-20160116-WA0019[1]20151020_091122Picture2Picture5

Het beroep loopt als een rode draad door hun leven. Vol overgave en passie is hiervoor gekozen. Waar er voor gevaar moet worden gevloden,  gaan zij dat vaak met een ‘preventief brein’ en ‘kokend repressief bloed’ in de aderen tegemoet. Het redden van mens en dier wordt hoog gevoerd in het banier. De KBS mannen en vrouwen  responderen jaarlijks gemiddeld 10.000 keren op meldingen van incidenten. Deze meldingen variëren o.a. tussen, woningbranden, autobranden, vuil- en grasbranden, technische hulpverlening bij verkeersongevallen, waterongevallen, bijenbestrijding, verwijderen van reptielen assistentie bij ongevallen en rampen. Help de brandweer jouw te helpen. Het naleven van (brand)veiligheidsregels is meer dan een collectieve morele verplichting.

Het KBS feliciteert de totale Surinaamse gemeenschap met de internationale dag van de Brandweer,…. vandaag 4 mei

Klik op de link over de ontstaansgeschiedenis  van deze dag

https://www.beleven.org/feest/internationale_dag_van_de_brandweer

May 4, 2021 / Nieuws

Share the Post