Vuurwerkslachtoffer op eerste officiële afsteek – en verkoopdag

Vuurwerkslachtoffer op eerste officiële afsteek – en verkoopdag

 

Vuurwerkslachtofferbarometer

Vuurwerkslachtofferbarometer

Nog geen halfuur na de  berichtgeving van hedenmiddag  m.b.t. vuurwerkslachtoffers, waarbij de vuurwerkbarometer nog op nul stond, heeft een meisje van 10 jaar letsel in het oog opgelopen. Dit gebeurde nadat anderen bezig waren met een z.g. ‘smoke bomb’. Het KBS betreurt dit gebeuren en doet hierbij ten overvloede het beroep op ouders en verzorgers, om zich vooral niet in deze periode af te keren van verantwoording op hun kroost. De officiële verkoop en afsteek periode is geldig tot en met 2 januari 2018

Vuurwerk kan mooi zijn, … maar laat je niet verrassen!!

December 27, 2017 / Nieuws

Share the Post