Eerste dag in de vuurwerkperiode verloopt ‘slachtoffervrij’

Eerste dag in de vuurwerkperiode verloopt ‘slachtoffervrij’

vuurwerkbarometerIMG-20211228-WA0017 IMG-20211228-WA0019Proficiat…… op de eerste dag van de officiële verkoop en afsteken van vuurwerk, hebben geen registraties van vuurwerkslachtoffers plaats gevonden bij het AZP en MMC. In het kader van de vuurwerkperiode, hebben een speciale exercitie eenheid van de brandweer (SEBE) samen met de KBS Bikers en de Politie drumband, vandaag een rondmars in de binnenstad gehouden. De toeschouwers werden hierbij geïnformeerd over vuurwerkveiligheid. Start en finish waren nabij politie bureau Keizerstraat.  Vuurwerktips: 1) Alcohol en vuurwerk gaan niet samen, wees nuchter en gebruik altijd een vuurwerk aansteekstokje (wierook)  bij het afsteken van vuurwerk!. 2) Zet altijd een veiligheidsbril op bij het afsteken van en kijken naar vuurwerk!. 3) Vuurwerkveiligheid…. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Het Korps Brandweer Suriname wenst hierbij een ieder veilige en sfeervolle dagen toe!

December 28, 2021 / Nieuws

Share the Post