Teller vuurwerkslachtoffers gestegen naar 6

Teller vuurwerkslachtoffers gestegen naar 6

 

Vuurwerkbarometer

Vuurwerkbarometer

Het aantal vuurwerkslachtoffers is gister op de vierde dag naar boven bijgesteld. Een jongen van 5 werd in de vooravond bij de S.E.H. behandeld en verwezen naar de oogarts, nadat hij wierook in het oog kreeg waarmee hij zelf bezig was. Daarna werd een 31 jarige man met barstwonden aan zijn vingers behandeld, ten gevolge van knalvuurwerk dat hij zalf afschoot. Een 6 jarige jongen werd eveneens behandeld voor verwondingen aan het ooglid, door toedoen van anderen die met vuurwerk bezig waren.  Met deze registraties staat de teller van vuurwerkslachtoffers nu op 6.

Later op de dag wordt het traditionele vuurwerkfestijn in de binnenstad gehouden, waarbij een reeks van vuurwerk (pagara’s) zal worden afgeschoten. De brandweer, politie, medische diensten, en andere hulpverleners zullen aanwezig zijn om de orde en veiligheid te handhaven. Volg ten allen tijde het advies van deze hulpverleners/ordehandhavers.

December 31, 2017 / Nieuws

Share the Post