Eerste woning- en autobrand van het jaar

Eerste woning- en autobrand van het jaar

DSC00141Picture1Hedenmorgen is omstreeks 04.00u. brand uitgebroken aan de Livorno Beekhuizenweg no. 34. Ter plaatse trof de brandweer die na 8 min. arriveerde een uitslaande brand aan.  Woning en inboedel zijn totaal door de vlammen verwoest. De brand was binnen 20min onder controle. Tijdens de brand waren geen bewoners van het pand aanwezig. Volgens bekomen informatie werd dit huis van ongeveer 12 x 6m, dat geheel in hout was opgetrokken en niet was aangesloten op het elektriciteitsnet, zelden bewoond.

Later op de dag werd om 08.45 melding gedaan van een autobrand op het terrein van de Memre Buku Kazerne, alwaar een militairvoertuig (jeep) vlam vatte. Het dienstdoende personeel reed op gegeven moment op het terrein toen er plotseling vlammen vanuit de motorkap kwamen. Ze hebben toen gepoogd het vuur met Co2 brandblussers te blussen, doch zonder resultaat. De ingeschakelde brandweer heeft het vuur kunnen blussen en de brand beperkte zich tot de motorkamer.

January 1, 2018 / Nieuws

Share the Post