Minister JUSPOL en Commandant Brandweer betuigen medeleven aan familie Parbhoe.

Minister JUSPOL en Commandant Brandweer betuigen medeleven aan familie Parbhoe.

de Minister en de Commandant worden opgewacht door de Grootvader K. Parbhoe

de Minister en de Commandant worden opgewacht door de Grootvader K. Parbhoe

de moeder van de omgekomen kinderen krijgt als teken van innige deelneming een bouquet van de Minister JusPol

de moeder van de omgekomen kinderen krijgt als teken van innige deelneming een bouquet van de Minister JusPol

Hedenmiddag hebben de Minister van Justitie & Politie K. Amoksi en Commandant Brandweer R. Jakhari persoonlijk hun medeleven betuigd aan de familie Parbhoe. Zij werden mede vergezeld van een functionares van de afdeling slachtofferhulp van het Ministerie van JUSPOL. De minister heeft namens de President, Vice President en de totale gemeenschap de innige deelneming overgebracht en steun toegezegd vanuit het Ministerie. De Familie Parbhoe/ Sadal  werd eerder in de vroege ochtend aan de Mariestraat getroffen door een felle brand waarbij 4 personen het leven lieten. Tijdens deze gelegenheid deed de Minister doorschemeren dat het beleid over integrale veiligheid een herstart zal beleven. Het project integrale veiligheid  kan naadloos geplaatst worden in het verlengde van community safety, waarbij zelfredzaamheid een hoofzakelijke factor is.

January 1, 2022 / Nieuws

Share the Post