‘Restvuurwerk’ veroorzaakt brand in vuilniswagen

‘Restvuurwerk’ veroorzaakt brand in vuilniswagen

IMG-20180103-WA0007Omstreeks 14.00u. hedenmiddag werd melding gedaan van brand in de laadruimte van een vuilniswagen aan het Molenpad. Ter plaatse bleek dat de laadruimte van deze ‘kraakperswagen’ in brand stond. Volgens  medewerkers op de wagen hebben zij ter hoogte van de Willem Campagnestraat vuurwerkknallen vanuit de laadruimte waargenomen. Door de vuurwerkexplosies is het overig afval en vuil in de laadruimte gaan ontbranden. De laadklep kon niet elektronisch worden geopend doordat bedradingen waren doorgesmolten. De brandweer heeft om het vuur te kunnen blussen, een opening in de buitenwand van de laadruimte moeten doorslijpen. De brandweer had na ongeveer 30 min de brand onder controle.  Een medewerker van deze vuilniswagen heeft kneuzingen aan zijn voet opgelopen toen hij tijdens het gebeuren uit het rijdend voertuig sprong, hij is per eigen gelegenheid naar de S.E.H. vervoerd.  Met dit incident is het aantal autobranden binnen 3 dagen gestegen naar 2 voor dit jaar.

January 3, 2018 / Nieuws

Share the Post