3e autobrand genoteerd aan de Marowijnestraat

3e autobrand genoteerd aan de Marowijnestraat

images (2)Hedenmorgen werd omstreeks 05:00u. melding gedaan van een autobrand aan de Marowijnestraat 114. De brandweer was binnen 4 min ter plaatse toen het voertuig dat op de berm stond geparkeerd, in ‘lichterlaaie’ werd aangetroffen.  De bewoners van het pand sliepen tijdens de brand toen zij op gegeven moment door knallen werden opgeschrikt. Toen ze naar buiten kwamen zagen ze dat de grijsgelakte TOYOTA FIT in vlammen stond. Het voertuig is geheel afgebrand. Hiermee is vanaf begin van dit jaar het aantal autobranden naar 3 gestegen. De politie van het ressort Flora die belast is met het onderzoek naar de oorzaak van de brand, sluit in deze fase niets uit.

January 5, 2018 / Nieuws

Share the Post