(update) Lichaam vermiste manspersoon gelokaliseerd en geborgen.

(update) Lichaam vermiste manspersoon gelokaliseerd en geborgen.

Suriname_rivier_en_het_oerwoud_bij_AuroraHet duikers team van het KBS heeft gister bij het vallen van de avond de zoekactie naar de vermiste manspersoon gestaakt. Vanmorgen werd om 10:00u. de zoekactie  voortgezet, waarbij de omgeving waar vermoedelijk de man in de diepte verdween werd afgedregd. Omstreeks 17:00u. hedenmiddag werd het lichaam van de 46jarige man gelokaliseerd en geborgen.  Het lichaam is ongeveer 100 meters verwijderd van de plek waar hij in de diepte verdween geborgen. het Gaat om een gebied waar er zandafzuigingen plaats vonden, vermoedelijk zijn hierdoor grote onberekenbare verschillen in diepten onstaan.

Het KBS condoleert de nabestaanden en wenst hen sterkte toe.

 

January 5, 2018 / Nieuws

Share the Post