Twee autobranden binnen 4 dagen

Twee autobranden binnen 4 dagen

IMG-20180118-WA0007Op zaterdag 20 januari werd door de politiemeldkamer omstreeks 20:00u. melding gedaan van een autobrand op de top van de Wijdenboschbrug. De brandweer was na 5min ter plaatse toen zij een blauwgelakte TOYOTA RAV 4 in ‘lichterlaaie’ aantroffen. De bestuurder gaf aan dat hij op gegeven moment een brandgeur waarnam en gelijk uit het voertuig stapte en tot de ontdekking kwam dat de machinekamer van het voertuig in brand stond. De brandweer had het vuur na ongeveer 6 min onder controle. De machinekamer en het voorste gedeelte van het interieur zij totaal door de vlammen verwoest. Op dinsdag 16 januari heeft zich eveneens een autobrand voltrokken. In deze ging het om een vrachtwagen van de firma Kuldipsingh, die omstreeks 12:48u. op de Afobakaweg ter hoogte van de Bauxiet Haul Hoad van Suralco in brand stond. De arbeiders van de Suralco die toevallig in de omgeving waren hadden alvast geprobeerd het vuur te doven, zij gaven aan dat zij vlammen en zware rookontwikkeling van onder de cabine waarnamen. De ingeschakelde brandweer van post onverdacht was binnen 10 min ter plekke ter assistentie, toen de totale cabine van de 12 wieler in ‘lichterlaaie’ stond. De brandweer had samen met het personeel van de Suralco de  brand binnen 5 min onder controle. Met deze twee gevallen is het  totaal aan autobranden gestegen naar 4.

January 21, 2018 / Nieuws

Share the Post