Olietankwagen vat vlam nabij politiepost Klaaskreek

Olietankwagen vat vlam nabij politiepost Klaaskreek

IMG-20180127-WA0006 IMG-20180127-WA0005Hedenmorgen heeft omstreeks 08.00u. een olietankwagen vlam gevat nabij de Politiepost te Klaaskreek langs de Afobakaweg. De brandweer van post Brownsweg was 20 min. na de melding ter plekke. De rechterachterwielen van de trekker raakten oververhit, waardoor een band is gaan ‘klappen’ en in brand vloog. De olietankwagen van het bedrijf HAUKES die ongeveer 61000L diesel transporteerde ging richting Rosebel. de chauffeur van het voertuig had gepoogd het vuur met een brandblusapparaat te blussen, echter zonder resultaat. De brandweer had het vuur binnen 10 minuten onder controle. De schade is beperkt gebleven tot de rechterachterste banden van de trekker, terwijl een deel van de tankoplegger schroeischade opliep. Met dit gebeuren is het aantal autobranden voor deze maand gestegen naar 6.

 

January 27, 2018 / Nieuws

Share the Post