3 woningbranden op één dag

3 woningbranden op één dag

DSC_4219Vandaag zijn er 3 meldingen geweest van woningbranden. De eerste melding werd omstreeks  14.30u. gedaan op de hoek van de Herman Steinbergstraat en de Richard Voullaire, waarbij 4 woningen in brand stonden. Ondanks schroeischade heeft de brandweer kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar pand no 47 a/d herman Steinbergstraat. Naar verluidt werden deze woningen door dak- en thuislozen bezet. de brandweer had na ongeveer xxx onder controle. De 4 woningen zijn volledig afgebrand. De tweede melding betrof een woningbrand aan de Tjandrikapersadweg te Sunny point, die omstreeks 17.30u. werd gedaan, waarbij een slachtoffer brandwonden opliep. Ter plaatse was de woning van ongeveer 6 x 5 meters volledig afgebrand en heeft de brandweer enkel nablussingswerkzaamheden kunnen verrichten.  Het brandadres was op ongeveer 120 meter afstand  moeizaam te bereiken met het voertuig, vanwege laaghangende elektriciteitslijnen en een personenvoertuig dat zodanig geparkeerd stond. De brand is vermoedelijk ontstaan nadat de eigenaar een 20 lbs gascilinder probeerde aan te koppelen, toen deze vlam vatte en brandwonden opliep. Het slachtoffer is per ontboden ambulance naar de S.E.H. vervoerd. Omstreeks 22.50u werd er wederom melding gedaan van een woningbrand aan de Hannoverlaan…. Nadere bijzonderheden omtrent deze melding volgen.

 

January 27, 2018 / Nieuws

Share the Post