Hulpbrandweerpost Groot Henarpolder onaangenaam verrast op eerste jaardag

Hulpbrandweerpost Groot Henarpolder onaangenaam verrast op eerste jaardag

IMG-20180201-WA0021Op donderdag 1 februari was het precies  een jaar geleden dat de hulpbrandweerpost te Groot Henarpolder in het district Nickerie officieel operationeel werd. Echter werd op deze dag melding gedaan van de eerste woningbrand binnen dit brandweerressort. De brand werd omstreeks 11:15u. persoonlijk gemeld door een ambtenaar van een lokaal overheidskantoor, niet ver van de hulppost. De brandweer was binnen 2 minuten ter plaatse en wist de brand binnen 10 minuten onder controle te brengen, maar de gehele inboedel ging in vlammen op.  Doordat het in deze om een geoccupeerd gebied gaat is er geen formele adresopgave van deze woning, die op ongeveer 200m afstand van de hulppost is verwijderd. Het  onderzoek van de oorzaak van deze brand is in volle gang bij de politie van Groot Henar.

 

February 4, 2018 / Nieuws

Share the Post