Woningbrand aan de Kibritikistraat

Woningbrand aan de Kibritikistraat

IMG_1082IMG_1079Hedenmiddag is de brandweer uitgerukt naar een woningbrand aan de Kibritikistraat # 17 in het Latourproject. Bij de melding werd doorgegeven dat er zich een persoon in dat huis bevond. De melding werd tegen 12.39 door de Centrale Meldkamer van de politie doorgegeven. De brandweer was binnen 6 minuten ter plekke toen een  woning van ongeveer 4×4 meters, achter op het erf  geheel in brand stond. Het slachtoffer werd door een stukje zelfredzaamheid en zelfresponse van de omstanders, voor de komst van de brandweer uit het pand dat aan de voorkant staat gered. Het vuur sloeg al over naar dit gedeelte, waar het slachtoffer letterlijk zat opgesloten tussen traliewerk. Hij bleek naast een emotionele inzinking ongedeerd. Het huis en inboedel zijn totaal door de vlammen verwoest, terwijl een deel van het voorste pand schroei-, roet- en waterschade opliep. De brandweer het de brand binnen 3 minuten onder controle.

February 4, 2018 / Nieuws

Share the Post