Aanrijding met dodelijke afloop aan de oostwestverbinding

Aanrijding met dodelijke afloop aan de oostwestverbinding

IMG-20180216-WA0017Hedenmorgen heeft zich aan de oostwestverbinding ter hoogte van km. 14 (Tamansari) een zware aanrijding voltrokken. Een manspersoon heeft hierbij het leven gelaten.  De brandweer van Post Tamanredjo kreeg de melding omstreeks 10.45u. , waarna ze binnen 5 min ter plaatse waren. Het ging om een botsing tussen een zwartgelakte Toyota Mark X en een crème gelakte Toyota Raum. Volgens verklaring ging de Toyota Mark X de oostelijke richting op , terwijl  de  Toyota Raum  richting Paramaribo  opreed. De twee inzittenden van de Toyota Raum en de bestuurder van de Toyota Mark X, werden per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.  De schade aan beide voertuigen bleek aanzienlijk. De bijrijder in de Toyota Mark X raakte bekneld en heeft de impact niet overleefd. De brandweer heeft het slachtoffer uit het wrak kunnen verwijderen.

February 16, 2018 / Nieuws

Share the Post