KBS ondersteund themalied

KBS ondersteund themalied

IMG-20180223-WA0136Op vrijdag 23 februari werd in het Lalarookhgebouw het themalied ‘buur no bron yu doti moro!’ gelauncht. Deze activiteit werd in het kader van stop vuilverbranding door de stichting ‘healthy root wealthy fruit’ georganiseerd. Bij de launch van dit themalied waren verschillende actoren aanwezig w.o. Dc’s, scholieren, parlementsleden, vertegenwoordigers van het ministerie van OWT&C en.   Milieuactivist Bea Lachhunsing van de stichting ‘Healthy root wealthy fruit”, heeft een nauwe samenwerking met het KBS op het gebied van het tegengaan van vuilverbrandingen. Zo was zij o.a. de trekker bij  het vorig jaar gehouden wandelloop voor de schooljeugd van het ressort Jarikaba en omgeving, waarbij c.a. duizend jongeren op de been zijn geweest. De Rayoncommandant van Paramaribo gaf in zijn speech  het belang van awareness voor de risico’s van vuilverbrandingen aan.

 

February 28, 2018 / Nieuws

Share the Post