Gewest Coronie registreert eerste woningbrand

Gewest Coronie registreert eerste woningbrand

IMG-20180316-WA0027Aan de Johan kraagweg #17 te Totness Coronie heeft op vrijdagochtend 16 maart de eerste  woningbrand van dit jaar gewoed. De melding werd omstreeks 8.40u.gedaan en de brandweer was binnen 3 min ter plaatse toen het bovenste houten gedeelte van een hoogbouwwoning geheel in brand stond. De woning werd bewoond door 2 volwassenen en een kind van een jaar. Volgens  bekomen informatie is een aansteker op een kleerkast ontploft en vermoedelijk daardoor brand is ontstaan. De bewoners hebben nog getracht het vuur te blussen, maar zonder resultaat. De brandweer die de brand binnen 30 min onder controle had, heeft een puppy kunnen redden en wist te voorkomen dat het vuur zich naar een belendend pand heeft kunnen uitbreiden. De brandweer van Totness is belast met het verder onderzoek.

March 18, 2018 / Nieuws

Share the Post