Brandweer Haaglanden op werkbezoek bij het KBS

Brandweer Haaglanden op werkbezoek bij het KBS

 

de delegatie van brandweer Haaglanden in een 'meet and greet' met de korpsleiding van het KBS

de delegatie van brandweer Haaglanden in een ‘meet and greet’ met de korpsleiding van het KBS

Een vijf man tellende delegatie van Brandweer Haaglanden, Nederland is momenteel op werkbezoek bij het KBS. Dit bezoek is in het kader van het samenwerkingsverband met Brandweer Haaglanden. Op maandag 9 april is de delegatie gestart met bijscholingssessies  aan een veertigtal officieren en onderofficieren van het KBS. De thema’s tijdens deze sessies zijn o.a., preventie, vakbekwaamheid, commandovoering en ‘incidenten lezen’. Vanuit Brandweer Haaglanden werd de afgelopen week ook een container met goed gebruikte  goederen  t.b.v. Het KBS opgestuurd. De delegatie vertoeft tot 15 april in Suriname.

April 10, 2018 / Nieuws

Share the Post