Minister Stuart Getrouw van Justitie & Politie maakt kennis met het KBS

Minister Stuart Getrouw van Justitie & Politie maakt kennis met het KBS

minister Getrouw(midden) in de redkorf van het redvoertuig

Minister Stuart Getrouw(midden) in de redkorf van het redvoertuig

Minister Stuart Getrouw te midden van staf en de korpsleiding

Minister Stuart Getrouw te midden van staf en de korpsleiding

Een deel van het personeel dat aandachtig de 'speeches' volgde

Een deel van het personeel dat aandachtig de ‘speeches’ volgde

Op vrijdag 20 april heeft de nieuwbaken Minister van ‘JusPol’  Stuart Getrouw, kennis gemaakt met het KBS. Bij deze gelegenheid gaf de commandant brandweer een duidelijke weergave over het korps, indachtig de missie & visie, in verhouding met de huidige uitdagingen. De bewindsman zei ingenomen te zijn met de ontvangst en de motivatie van het personeel en sprak de hoop uit op een vruchtbare samenwerking. De minister deed een niet mis te verstane oproep tot gezamenlijke verantwoording, waarbij communicatie de spil dient te zijn. De korpsleiding werd hierbij uitgenodigd voor een initieel werkonderhoud op maandag 23 april, terwijl het bestuur van de KBS vakorganisatie een dag hierna op agenda staat.  Met deze eerste werkbijeenkomsten wil de bewindsman een heldere oriëntatie over de organisatie opdoen. Na het officieel gedeelte heeft de minister kennis mogen maken met het materiaal en materieel van de brandweer, waarbij hij zelfs 30m in de lucht, in de redkorf van het redvoertuig werd uitgeschoven.

April 22, 2018 / Nieuws

Share the Post