Nieuw KBS zaalvoetbalteam boekt eerste zege

Nieuw KBS zaalvoetbalteam boekt eerste zege

Het nieuw zaalvoetbalteam van het KBS ' FC FIRE FIGHTERS'

Het nieuw zaalvoetbalteam van het KBS  ‘ FC FIRE FIGHTERS’

De FC. FIRE FIGHTERS hebben gister 4 mei, hun eerste wedstrijd in de Amos Sporthal met 7-1 gewonnen van GOFAVO. Enrico Waal opende de score al in de 7de minuut. De eerste helft werd totaal door de FIRE FIGHTERS gedomineerd, waarbij er met een stand van 5-1 werd gerust. In de 2de helft waren de ploegen iets meer tegen elkaar opgewassen, er zijn aan beide kanten scoreringskansen geweest, de ‘doellatten’ hebben tijdens dit duel vaker redding gebracht.  Toch is  het de FIRE FIGHTERS gelukt om in de laatste fase van deze wedstrijd nog 2 doelpunten te scoren waardoor de eindstand op 7-1 kwam te staan. Het KBS heeft zich na een periode van stilstand in het zaalvoetbalgebeuren, onder een nieuwe naam wederom ingeschreven bij de SZVB voor deelname aan de 2de klasse zaalvoetbalcompetitie. De eerstvolgende wedstrijd van de FC. FIRE FIGHTERS is op 13 mei om  13:00u. tegen ZV. ZWALUW ’96 in de Amos Sporthal.

bekijk het 6e doelpunt op de link hiernaast https://youtu.be/gF8STPx5VY8

May 5, 2018 / Nieuws

Share the Post