Lijk 17 jarige drenkeling door KBS duikers opgevist

Lijk 17 jarige drenkeling door KBS duikers opgevist

IMG-20180529-WA0029De KBS duikers hebben gistermiddag omstreeks 14.30u. het ontzielde lichaam van een 17 jarige drenkeling uit de Surinamerivier opgevist. Het ongeval voltrok zich eerder op zondag 27 mei omstreeks 18.00u. nabij de oevers van houtbedrijf EVERWOOD (voormalig MUSA). Onder ongemakkelijke omstandigheden heeft het duikersteam na de melding de oevers kunnen bereiken, zo werd vanwege  de slechte staat van de route naar de oevers, gebruik gemaakt van een ‘skidder’ (zware bosbouwtractor). Het slachtoffer was  kort te voren aangenomen als arbeider van het houtbedrijf EVERWOOD en zou op maandag 28 mei met zijn eerste werkdag aanvangen. Volgens verklaring van een mede arbeider nam het slachtoffer een sprong in het water en verdween vervolgens naar de diepte. Eerder werd abusievelijk via de media bericht dat het geval zich zou hebben voltrokken nabij het ontspanningsoord ‘OVER BRIDGE’

May 30, 2018 / Nieuws

Share the Post