Woningbrand eist leven 2 jarige peuter

Woningbrand eist leven 2 jarige peuter

20180611_073345Een 2 jarige peuter heeft vandaag  het leven gelaten tijdens een woningbrand aan de Oewanastraat 29. Het drama voltrok zich omstreeks 01.35u. in de ochtend. De gealarmeerde brandweer was binnen 6 minuten ter plaatse toen er reeds sprake was van een uitslaande brand. Verder gaven omstanders aan dat een peuter zich nog in het brandend pand bevond. De moeder had tijdens het gebeuren zich zelve, een kleuter en een zuigeling uit het huis kunnen redden, maar kon echter de peuter van 2jaar niet meer in veiligheid brengen. De brandweer heeft terstond reddings-en blussingswerkzaamheden uitgevoerd, maar het vuur had al gruwelijk om zich heen gegrepen en een eind gemaakt aan het leven van de peuter. De brandweer had de brand binnen 40 min. onder controle. Op het adres stonden 2 woningen die totaal door de vlammenzee werden verwoest. Vanwege explosiegevaar zijn 2 gascilinders door de brandweer in veiligheid gebracht.  De woningen waren niet tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.  Deze tragedie noteert het eerste slachtoffer bij een brand voor dit jaar.

Het  Korps Brandweer Suriname condoleert de familie en  wenst hen veel sterkte toe.

June 11, 2018 / Nieuws

Share the Post