Eervolle vermelding voor dappere brandweerman

Eervolle vermelding voor dappere brandweerman

de Brandweer  Commandant R. Jakhari, die vol trots de brandwacht D. Kasiran prees voor zijn heldhaftig optreden bij het redden van mensenlevens

de Brandweer Commandant R. Jakhari, die vol trots de brandwacht D. Kasiran prees voor zijn heldhaftig optreden bij het incident te water

Hedenmorgen heeft de korpsleiding  de brandwacht Dax Kasiran ten kantore ontboden. Deze collega verrichtte op 8 juni een heldendaad door 5 personen uit een te water geraakt voertuig te redden( 2 berichten eerder). De commandant Brandweer R. Jakhari bedankte dhr. Kasiran namens het gehele personeel en de totale gemeenschap, voor de moedige daad die hij op die bewuste avond pleegde. Hij kreeg symbolisch een eervolle vermelding en zal zoals de regelgeving van brandweer de mogelijkheid biedt, dienovereenkomstig worden geëerd.

June 11, 2018 / Nieuws

Share the Post