Woningbrand Lawastraat

Woningbrand Lawastraat

DSC00141Gistermiddag brak brand uit aan de Lawastraat # 11 (Marowijne project). De melding is omstreeks 14.15u. door de Centrale Meldkamer van de politie gedaan en de brandweer was binnen 6 min ter plaatse, toen ze werd geconfronteerd met een uitslaande brand. Het ging om een  hoogbouw woning die in zowel hout als steen was opgetrokken. De brand werd door de buren ontdekt die toen eerst de politie belden. Het sein ‘brandmeester’ werd na ongeveer15 min gegeven. Een 28 lbs. gascilinder werd als bijzonder gevaar uit het brandend pand verwijderd. De schade aan de woning beperkte zich tot de achterzijde van de beneden verdieping, terwijl een berging van een belendend pand schroei- en waterschade opliep. De politie van station Flora is belast met het onderzoek naar de oorzaak van deze brand.

July 5, 2018 / Nieuws

Share the Post