Blusvoertuig Albina verzakt in een berm

Blusvoertuig Albina verzakt in een berm

IMG-20180726-WA0013Het blusvoertuig van Albina raakte gistermiddag omstreeks 18:00u. voor enkele uren uit de vaart, nadat het in een berm langs de Wilhelminastraat was doorgezakt. De bestuurder van het blusvoertuig was op gegeven moment genoodzaakt om uiterst links van de weg te kiezen toen een tegenligger op de rijhelft van het blusvoertuig afkwam. Door recente graafwerkzaamheden langs de berm en een minder vaste gesteldheid daarvan, verzakte het meer dan 25 ton zware blusvoertuig verder in de drassige grond. Met behulp van zwaar materieel van een lokale onderneming werd het blusvoertuig omstreeks 01:00u. hedenochtend uit de ontstane situatie geborgen. Tegen 04:00u. was het voertuig wederom uitruk gereed.

July 26, 2018 / Nieuws

Share the Post