Verdrinkingsgeval te powakka

Verdrinkingsgeval te powakka

Archieffoto KBS

Archieffoto KBS

Hedenmiddag deed de Centrale Meldkamer van Politie omstreeks 16.30u. melding van een  vermoedelijke verdrinking te Powakka, bij een zwemgelegenheid die niet gecertificeerd is en vanwege de autoriteiten geruime tijd gesloten is verklaard voor het publiek. Tegen 13:30u. betraden enkele heren het gesloten oord en namen een duik in de nabij gelegen kreek. De 21 jarige J.O. verdween op gegeven moment in de diepte. Er werd hulp ingeroepen van lifeguards in omliggende zwemgelegenheden, echter zonder resultaat vanwege o.a. een sterke onderstroming. De duikers van het KBS die tegen 18:30u. ter plaatse waren hebben binnen 3 minuten het levenloos lichaam van J.O. boven water kunnen halen. het  KBS condoleeert de nabestaanden en wenst hen sterkte toe.

July 29, 2018 / Nieuws

Share the Post