Verkoop en afsteken van vuurwerk verloopt ‘rustig’

Verkoop en afsteken van vuurwerk verloopt ‘rustig’

 

vw. barom.

Op donderdag 27 december is de officiële verkoop- en afsteekperiode van vuurwerk ingeluid. Op enkele klachten van overlast (knalvuurwerk) na, zijn de eerste en tweede dag ‘rustig’ verlopen. Bij de Spoedeisende hulp van het AZP zijn er gelukkig ook geen aanmeldingen geweest van ongevallen met vuurwerk. Tot op het moment van het plaatsen van dit bericht waren er vandaag ook  geen meldingen van ongevallen. Het KBS wenst ten overvloede te benadrukken dat toezicht van ouderen op jongeren in deze periode zeer belangrijk is. Zet bij het afsteken van vuurwerk altijd een veiligheidsbril op en steek nooit vuurwerk vanuit je handen af.

een collega drukdoende met enkel buurtbewoners op tammenga

Een collega drukdoende met enkel buurtbewoners op Tammenga Het voorlichtingsteam van de brandweer heeft reeds verschillende woonwijken aangedaan, om te communiceren met de bewoners over vuurwerkveiligheid. Hedenmiddag zijn de gebieden van Ramgoelam- en Latourweg aangedaan.

 

 

December 29, 2018 / Nieuws

Share the Post