Verkoold lijk aangetroffen bij woningbrand aan de Sierpalmstraat

Verkoold lijk aangetroffen bij woningbrand aan de Sierpalmstraat

IMG-20190228-WA0017Hedenmiddag werd omstreeks 13.00u. melding gedaan van een woningbrand aan de sierpalmstraat #9. De brandweer van post Kwatta was binnen 8 min. ter plekke, toen reeds sprake was van een uitslaande brand. Het pand dat in steen en hout was opgetrokken, werd volledig door de vlammen verwoest. De brandweer trof een verkoold lijk van een vrouwspersoon in het verwoeste pand aan. Vermeldenswaard is dat de woning volledig was beveiligd met traliewerk, waardoor omstanders voor aankomst van de brandweer, het slachtoffer moeilijk hulp konden bieden. De brandweer had de brand binnen 20 min. onder controle.  De politie van het ressort kwatta is bezig met het verder onderzoek naar de oorzaak van deze brand.

February 28, 2019 / Nieuws

Share the Post