Vrouwen bij het KBS in het zonnetje gezet

Vrouwen bij het KBS in het zonnetje gezet

IMG-20190510-WA0016

In het kader van moederdag werden hedenmorgen 5 vrouwelijke medewerkers op het kantoor van de Commandant Brandweer onthaald. Deze activiteit werd voor de 3e keer op rij door de commissie vrouwen in gewapende beroepen georganiseerd, waarbij het KBS mede zitting heeft. De vrouwen aan wie elk  een waardebon en levensmiddelenpakket werd geschonken, komen uit een dwarsdoorsnede van het burgerpersoneel, de repressieve dienst en interieur verzorgenden. De commissie kiest jaarlijks via loting uit de bij haar aangesloten korpsen, een groep vrouwelijke medewerkers, die hiervoor in aanmerking komen. De commissie vrouwen in gewapende beroepen is vanaf 2017 actief en heeft als doel de samenwerking en saamhorigheid tussen vrouwen binnen de verschillende korpsen te bevorderen. De Commandant Brandweer wenst alle moeders een fijne moederdag toe.

 

May 10, 2019 / Nieuws

Share the Post